Några av mina intressen, sticka till olika hjälporganisationer, gjuta i betong och fotografera

Några av mina intressen, sticka till olika hjälporganisationer, gjuta i betong och fotografera
foto: Anne-Lie

måndag 10 februari 2014

Nu har det hänt igen

Det har sina nackdelar att bo på landet fast många fördelar också.
Men just nu är det en nackdel för vi är utan internet IGEN......det är så trist, när varken fast telefon eller internet fungerar. Och inte kan man följa OS-sändningarna på Tv 3 heller.

Det var i torsdags eftermiddag som internet slutade fungera. En skogsmaskin körde förbi utanför vårt hus, han hade en grävskopa på släpet. Lasten var för hög så telekabeln fastnade i grävskopan och kabeln slets av. Vi har anmält felet till Telia och de lovade att laga det här senast idag. Men idag fick min man sms från Telia att det är större fel än de trodde så det tar flera dagar innan vi får det lagat. Grrrr.

Min syster som bor granne med mig, (hon har internet). har en kabel som ligger i hennes garageuppfart som hon får köra över varje gång hon ska ut med bilen den har legat där sedan stormen Simone i oktober. Den har Telia inte tagit hand om än.

I morgon ska jag traska ner till henne och låna hennes internet, behöver söka ett par jobb igen.

Ha det bra alla bloggvänner, jag hör av mig igen när internet fungerar här på bondvischan igen.

12 kommentarer:

Annica Östlund sa...

Tur vi har vårt internet nergrävt i form av fiber, men man kanske inte är helt säker då heller ifall grävskopan får för sig att gräva lite =)
Hoppas det löser sig för eer snabbt!
Kram Annica

Monica sa...

Hoppas att det ordnar sig snabbt, man har ju blivit lite beroende av Internet, eller hur?
Kram, Monica

Susann sa...

Känner allt igen detta :( så trist. Fast på torsdag ska vi på infomöte..en förening har bildats för att även vi på landet ska få fiber :) Ha det gott

Solstrimmor sa...

Så trist när det som vi tycker är självklart inte fungerar! Hoppas ni inte får vänta för länge bara! Grattis till din fina dotters stipendium, förstår att du är en stolt mamma:)

Tack för dina trösteord hos mig.
Kramar från Eva-Mari

Jenny sa...

Här hade vi problem med strömavbrott förr, så fort det blåste mer än vanligt så gick strömmen. Nu är det bättre, så det går framåt ... Hoppas det ordnar sig för er, man kan ju lätt få lite abstinens om man blir utan internet.

Kram,
Jenny

Helena sa...

Usch vad besvärligt att inte ha internett. Vi har bara internettbank och då är det nästan katastrof om den inte fungerar. Hoppas det ordnar sig snart.
Ha en fin tisdag.

Ingrid sa...

Visst är det frustrerande när internet, telefon och tv inte fungerar som det ska. Jag hade krångel flera dagar för några veckor sedan. Det blev många samtal till Telia innan allt funkade igen.
Hoppas att Telia kommer och lagar er kabel snart.
Kram, Ingrid

Evas Pyssel sa...

Men det där var väl onödigt !!!Telia är inte så snabba, det vet även vi. Hoppas det fixar sig snabbt. Svårt att vara utan.
Kram Eva

Snäckskalsdalen. sa...

Asch, då, ja, så är det att bo på landet, för och nackdelar med det mesta.
Hoppas du får kontakt när du går till din syster så att du kan uträtta det viktigaste
Kramar
Agneta

Marianne Hansen sa...

Tråkigt när sådant här händer, och Telia är ju kända för att vara så otroligt långsamma. Men jag hoppas för er skull att ni får tillbaka eran telefon och internet så snabbt det nu kan gå.

Annica Östlund sa...

Vad roligt att du vill vara med och jaga vårtecken i år igen =)
Kram Annica

Black Iris sa...

Vad bra att du tipsar om vårteckensutmaningen.. Nu har jag också anmält mig men jag tror inte att jag hittar något tecken till första Söndan tyvärr..

Kram Maidi