Några av mina intressen, sticka till olika hjälporganisationer, gjuta i betong och fotografera

Några av mina intressen, sticka till olika hjälporganisationer, gjuta i betong och fotografera
foto: Anne-Lie

tisdag 22 april 2014

HJÄLP......

Hjälp, vad det växer i mina krukor, jag hinner inte med. Fast det finns det som inte växer också, flitiga lisa vill inte alls växa i år.
Behöver skola om en hel del. Gurka, squash, majs, paprika, tomater m.m. Funderar på om jag kan ställa ut dem i växthuset har ingen värme där men man kan ju täcka över dem med fiberväv på natten.
11 kommentarer:

Jenny sa...

Jo, det är lite mycket nu ... Jag har inte sått så mycket, jag kände nog på mig att jag inte skulle ha plats/tid/ork att skola om allt. Just nu håller jag det under kontroll i alla fall.

Låter inte trevligt med din oro för nära och kära, hoppas att du får energi och ork från soliga dagar.

Kramen,
Jenny

nattugglan sa...

Ja där va det växtkraft!! Jag har just varit på massage o Plantagen ligger i närheten så då slinker man ju in..köpte en körsbärstomat (choklad) och en paprika..men vart skall jag sätta dem just nu för inget växthus har jag ännu o kallt blåser det..kanske det va dumt av mej att köpa sånt man inte klarar av;O(( Dina va nog fina.. Våren är längre hunnen också ser jag..ha en skön dag!

Annica Östlund sa...

Oj, nog växer det alltid. Det är ju ständigt dilemmat när man sår, var man ska göra av allt innan man kan flytta ut de små rackarna.
Ja, nog är det en ständig oro för nära och kära, tärande visserligen men vad vore vi för typ av människa om vi inte funderade och brydde oss.
Hoppas det löser sig till det bästa!
Kram Annica

Ingrid sa...

Jag kom genast rusande när jag såg ditt rop på hjälp, men inser att jag nog inte kan bistå med speciellt mycket.
Hoppas att det ordnar upp sig för dig.
Kram, Ingrid

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, vad det grönskar hos dig och ert grillbord är ju så smart! Men vad är en falsk potatisgratäng - det måste du förklara, jag har inte ens en idé om vad det kan vara!

Ja, kruka om, det är ju inte så kul när det blir för mycket, samtidigt som det är väldigt kul att det växer. Jag har inte börjat så ännu......

Agneta kram

Hanna sa...

oj så det växer hos dig, roligt
Hanna

Karin sa...

Å vad fina dina plantor ser ut, ha det bra i solen Karin

Monica sa...

Ja, nu går det undan med växtligheten, både ute och inne! Här blir inte odlat något i år, för mina odlingslådor är fulla med växter från Humlebacken (äldsta dotterns), som så småningon ska planteras på Schaggarpsgården.
Ser att Aggie också frågar om din falska potatisgratäng, du får nog lägga ut receptet?
Ha det så bra, kram, Monica

Evas Pyssel sa...

Full rulle i krukorna här med men ite vågar jag ställa dem ute i växthuset. Det är ju minusgrader en del nätter.Jag har mina i uterummet och lägger över tidningspapper om det blir för bistert.
Kram Eva

Huset bakom lindarna sa...

Så kul att hitta till din fina blogg, du tycks ha samma intresse som jag!
Läser att dina "lisor" inte är så flitiga? Vad har du för sort? Mina har jag hållit vid liv i vinter och nu har jag både fröplantor och sticklingar att sätta ut i krukor. Jag har en enkel rosa sort som tycks vara väldigt tålig!
Kram/Finas mammis

Syssis små funderingar sa...

Fin början på odlingarna :)