Några av mina intressen, sticka till olika hjälporganisationer, gjuta i betong och fotografera

Några av mina intressen, sticka till olika hjälporganisationer, gjuta i betong och fotografera
foto: Anne-Lie

fredag 25 januari 2019

På väg till sjukhus

I går var det äntligen dags för mig att åka till sjukhuset och bli opererad. Har med både glädje och vånda sett fram emot den här dagen.
Kan säga att behöva opereras är nog bland det värsta jag vet, ja, sjukvård överhuvudtaget, men att må så dåligt som jag har gjort det här sista året är inte heller roligt. Då finns det inget annat val.

Kl 05:30 ringde väckarklockan och 06.40 började jag och min man resan mot Ljungby lasarett (ca 10 mil).
När vi var i närheten av Alvesta (då hade vi kört halvvägs) ringer min telefon, samtal från sjukhuset. Då får jag beskedet att min läkare, kirurgen har blivit sjuk, så min operation blir inställd. Så besviken jag blev.
Det var bara att vända bilen och köra hem igen, med en massa varför i huvudet. Fortsätta med värken som håller på att göra mig tokig.
En hel vecka innan operationen har jag inte fått äta mina smärtstillande tabletter utan bara Alvedon, och de hjälper inte mycket, så denna veckan har varit extra tuff.

Hela dagen i går kände jag mig som en ballong som man sticker hål på, ni vet, luften går ur...hade ingen lust till något och allt var ju förberett. Tvättkorgen var tom, huset var städat och kylskåpet var fyllt. Jag satt på en stol och där satt jag.

Nu har jag fått en ny tid för operation om en månad, om jag inte kan få en återbudstid, men det räknar jag inte med.
Mitt namn står fortfarande med illröd text på förturslistan för operation.

Några av er följer kanske Anette med bloggen Rost och rädisor hon bor utanför Alvesta. Hon tyckte jag kunde våldgästat henne på morgonen eftersom vi fick vända. Hon skulle bjudit oss på frukost.  Och det hade ju smakat bra men jag hade inte tanke på henne just då.
Gör nog hellre ett besök hos Anette en annan gång, skulle vara så roligt att få se hennes fina trädgård och alla hennes odlingar.

Trevlig Helg!



11 kommentarer:

Ingrid sa...

Så tråkigt!! Men även läkare kan ju bli sjuka, men att behöva vända halvvägs, det var nästan i grymmaste laget. Hoppas att du slipper vänta en hel månad på nästa operationstillfälle.
Varm tröstekram!
Ingrid

Helena sa...

Ja det var verkligen otur, men nästa gång går det bra.
Trevlig helg hela familjen, hoppas solen visar sig.

Monica sa...

Lider verkligen med dig för din uppskjutna operation! När man väntat och fasat och fasat och vänt så länge som du har gjort, och så få reda på det när ni är på väg till sjukhuset...fy, så tråkigt!
Nu får vi bara hoppas att du kan få en återbudstid!
Ha en så fin helg, som det går!
Kram, Monica

Bibbis blandning sa...

Men hu så eländigt det blev.
Jag hoppas du kan få en ny tid snart nog men det är ju alltid svårare att ladda om andra gången. Vila dig nu.
Men vi ska tänka på dig.

Vform sa...

Oj neej, så tråkigt! :(
Hoppas verkligen du slipper så fort som möjligt!
KRAMAR, tänker på Dig!

Eva S sa...

Så frustrerande! Nu får vi verkligen hoppas att det blir av nästa tid!

Evas Pyssel sa...

Vad tråkigt att det blev så. Men dessa tider kan man inte lita på något verkar det som. Hoppas nu att det håller nästa gång. Värken är ju ett elände, jag vet ju. Din familj är duktig på att visa dig kärlek så nu får de ösa på för fullt.
Kram Eva

Hantverkarglädje sa...

Nej men vilken otur att din efterlängtade operation gick om intet än så länge. Frustrerande att gå med värk och längta så efter lindring. Har själv varit fem före operation vid ett diskbråck men klarade mig undan med nöd och näppe och det läkte ihop till sist.
Jag har varit så sporadiskt in på era andra bloggar och dessutom slappat till med mitt eget bloggande. Vi har 27- ute i dag så det passar utmärkt att sitta vid datorn.
Undrar om du kunnat handarbeta något eller?
Jag har ju min latmaskperiod efter julen så här har det inte blivit mycket men lite nu och då.
Hoppas du orkar till dess du får åka iväg på riktigt. Allt gott från mig.

sjusoverskan sa...

Tröstekramar till dej! Hoppas att du orkar en månad till.
Hälsningar Inger

Annica Östlund sa...

Jättetråkigt att din operation blev flyttad, håller tummarna för en snabb återbudstid till dig. Kram

Simon Durochefort sa...

Hej, kredit mellan individer är en finansiell transaktion för att låna pengar direkt från människor utan ingripande av en bank. För det mesta sker det i en familj eller vänlig miljö. Men nyligen kan du låna från en främling. Jag är villig att erbjuda lån till alla som har möjlighet att återbetala det utan bekymmer. Jag ser fram emot att ta itu med dig om du verkligen behöver kredit och om det är god vilja.

E-post: ( simondurochefort@gmail.com )