Några av mina intressen, sticka till olika hjälporganisationer, gjuta i betong och fotografera

Några av mina intressen, sticka till olika hjälporganisationer, gjuta i betong och fotografera
foto: Anne-Lie

lördag 3 augusti 2013

Sommarbilder

Idag får de flesta bilderna tala för sig själva...Det finns gott om fjärilar och insekter på blommorna ute nu, tacksamt att fota.

I går kväll la vi ut kräftburar i vår sjö.......vi vittjade dem kl 04.00 i morse (ja, jag var inte med) tre kräftor fanns det i burarna, knappt lönt att stiga upp. Hoppas på bättre tur den här natten.

Medan de slängde i burarna plockade jag vildhallon på buskarna runt omkring.


Fuschiorna blommar för fullt i trädgården.

14 kommentarer:

Hanna sa...

Härliga sommarbilder. Här har vi så mycket fjärilar just nu, bara så fint.
Kram
Hanna

Vform sa...

Härliga och sköna sommarbilder du visar :O)
Önskar dig en skön söndag!
♥ KRAM

Evas Pyssel sa...

Underbart att hitta så mycket hallon. Jag tar mig allt som oftast en tur till blåbärsskogen. Mysigt att gå där och gott att ha bär på morgonfilen. Hoppas kräftburen är tyngre nästa gång.
Kram Eva

Nette Cecilia sa...

Vackra fucsior .Hallon har jag också plockat idag ,ätit rökt abborre och bärtårta ,varmt det var 20 grader nu där ute,kram nette

EvaLinnea sa...

Åh, vad jag saknar fuchsior nu när jag ser dina bilder. Det kanske finns några "färdiga" och i full blom att få tag på någon stans? Bättre fiskelycka i kväll/natt!
Kram från EL

Karin sa...

Igår såg jag just sådan blåa bolltistlar och kom ihåg att min farmor hade sådana i sin trädgård och så har du bild på just en sådan, de är så fina. Idag ska jag också försöka få ihop lite hallon, ha det fint Karin

Lisa i byn sa...

Det var inte många kräftor. Annars så är fångsten bra i år jämfört med tidigare år.

Monica sa...

Åh, renfanan på din första bild, förbinder jag med sensommaren/hösten!
Lite vemodigt, men ganska skönt, för det har varit lite FÖR varmt för mig i sommar, om man nu får säga det?
Vilken lyx, att kunna fiska egna kräftor, här får vi nöja oss med djupfrysta från Kina...men dom är också goda!
Hoppas att ni har bättre fiskelycka i natt!
Kram, Monica

Bibbis blandning sa...

Så mycket vackert du har i din trädgård. Helt fantastiskt. Somliga har gröna fingrar så det heter duga.

ulla laiho sa...

Hoppas din hand är bättre nu!

Renfanan tycker jag är som en liten påminnelse om att hösten snart är i antågande. Som vanligt går sommaren alldeles för fort.

Lilla Källängen sa...

Fina bilder...jo sommaren är riktigt härlig nu och det är ju så skönt på nätterna också, man vill ju aldrig gå och lägga sig :-) Jag hoppas att hösten är långt, långt borta ännu..
Kram Anneli

Snäckskalsdalen. sa...

Hoppas dom får fler kräftor så ni kan ha kräftskiva! Jag är ju inte så förtjust i dessa djur, men.....det hör ju till. Fast jag brukar se till att få/bjuda på/ta med mig löjrom istället, för det bara älskar jag!

Vilka fina blommor du har och fjärilar är så fint. Jag såg en ljusbrun igår men kameran var nån annanstans och dom fladdrade så mycket så jag hade inte hunnit ta bild ändå. Men det är så fint.

Ha det gott!

Agneta kramar

Jenny sa...

Hoppas ni får fler kräftor! Vi försöker få till en kräftskiva med kompisar men det är svårt, det är jobb och annat som ska tas hänsyn till och jag hoppas inte det blir vinter innan det blir av.

Kram,
Jenny

nattugglan sa...

Ja de bilderna får tala för sej själv..så fina! Här har vi lite fjärilar i år om de inte hinner komma ännu?...Igår regnade det o åskade..o nu är det ungefär samma regnväder som igår.Hade tänkt plocka mera krusbär.. har 4 buskar som dignar av bär..Duktigtn av dottern som vågade hoppa från 10 m...huvadå... ha de så bra!