Några av mina intressen, sticka till olika hjälporganisationer, gjuta i betong och fotografera

Några av mina intressen, sticka till olika hjälporganisationer, gjuta i betong och fotografera
foto: Anne-Lie

onsdag 11 mars 2015

Nu är han hemma

Måste bara skriva och berätta att sonen är hemkommen från Nepal. Igår kväll kl. 23.00 kom han hem till sin lägenhet efter ett dygns resande. Så skönt att ha honom på nära håll igen. Ska ringa honom senare, men har en känsla av att han sover "bort" den här dagen.

Lite uppdatering: Jag hann inte ringa till sonen han ringde själv alldeles nyss. Han hade vaknat redan kl 8.00. Så roligt att få prata med honom och höra honom berätta om sin resa. Barnhemmet de arbetat på, utflykter de gjort, studiebesök, maten, familjen de bott hos, vädret...ja, allt. HAn var nöjd men tyckte det var Sååååå skönt att vara hemma igen.

Sol och härliga dagar får vi njuta av nu.

Våra två katter visar sig mer och mer ute om dagarna, de ligger och lapar sol, och följer efter mig på mina små promenader i trädgården.

Fiskarna längtar nog också ut till dammen. Här har de precis fått lite mat. 

Spana in backsippan, jag tror det är en röd sippa som jag flyttade hit i höstas.

Idag har jag sått mina tomatfrön, Fick en påse med blandade tomater (rosa, vita, gröna .mm)  med mig hem från min bloggvän Eva när jag besökte henne i slutet av sommaren.  från dem har jag sparat frön, nu är det bara att hoppas att de vill gro. 

Nu har jag gjort allt som jag planerat göra för dagen, ska försöka ta det lite lugnt nu känner mig inte riktigt i toppform, är lite yr...det kanske har med åldern att göra. Ikväll ska vi ha gäster så då gäller det att visa sig på bästa sidan.

8 kommentarer:

Ingrid sa...

Min yngste son var också i Nepal, men bara en månad. Han åkte dit tillsammans med an annan kille efter att de gjort lumpen. Den andre stannade längre och tog in på ett kloster, men Krister bodde i Katmandu hela tiden.
Det var verkligen ett äventyr!
Jag förstår att du tycker att det känns skönt att ha sonen hemma igen, för så tyckte jag också.
Kram, Ingrid

Jenny sa...

Skönt för dig att ha honom hemma igen, visst är det inte riktigt som det ska när någon fattas. Vilket äventyr han varit med om! Hoppas du är piggare och njuter av solen!

Kram,
Jenny

Snäckskalsdalen. sa...

Så skönt att han redan är hemma, det gick fort i alla fall på slutet! Kan tänka mig att han har massor att berätta. Spännande.
Och så roligt att katterna följer dig, det verkar som om du vant dig lite vid dom, eller hur! Så söta och gosiga.
Och backsippor, undrar vart mina tagit vägen, kan tänka mig att dom är borta eftersom jag ändrade på deras rabatt i höstas och då kom jag nog inte ihåg dom alls.....
Damen ska nog ta det lite lugnt, tror jag. Kanske gå och prova sitt blodtryck! Säger doktor Agneta som inte alls är någon doktor, bara lite försiktig med sina bloggvänner!
Kramar
Aggie

Monica sa...

Förstår att det känns skönt att han är hemma igen. Ja, man lär nog uppskatta sitt liv här ännu mer när man varit på ett sådant ställe! Det är säkert nyttigt med en sådan resa, det borde alla göra någon gång, egentligen!

Så långt dina backsippor kommit! Så knoppiga är inte mina än...
Får väl snart gå en runda och kolla de vilda på strandängarna, de brukar vara mycket tidigare än mina i trädgården.
Hoppas att du känner dig bättre snart!
Kram, Monica

Evas Pyssel sa...

Så skönt. Nu kan du pusta ut. Jag vet hur det känns för vi har ju en son som far runt i världen. Vad roligt det är nu med vårens framsteg. Jag ska också putta ner mina tomatfrön i dagarna. Har haft fullt upp med tapetseringen.
Sköt om dej . Kram Eva

Evas Kvarnaro sa...

Nu blev jag glad, så skönt för dig och familjen att han kom hem helskinnad.
Förstår att du varit orolig, så jag har faktiskt tänk på dig och undrat . . .?
Borta bra hemma bäst, måste väl han ändå mena.
Alla njuter vi av solen och våren goa värme, katter solar och sippor tittar fram, jasså fiskarna längtar oxå ut i dammen, hihih. . .

Njut på, kram/ Eva

Lisa i byn sa...

Så skönt att sonen är hemma igen.
Inte kunde han sova bort hela dagen idag med vårat underbara väder.
Förstår en sådan här dag att fiskarna vill ut, kanske inte till katterna.
Kram

Raija sa...

Fint att sonen kommit hem ordentligt. Förstår att han har en hel del att berätta.

Mina katter njuter också av solens värme.